Witam , jestem posiadaczem telefonu HTC Mozart, został przeze mnie odblokowany, i wgrany soft z Win Phone 7.8, ostatnio wyskoczył mi że dostępna jest nowa aktualizacja dla Telefonu, podczas podłączenia do komputera i włączenia aktualizacji oprogramowania ( za pomocą programu Zune), aktualizacja zatrzymuje się na kroku, 7 z 10, przy robieniu kopi zapasowej, cofa zmiany. I się nie instaluje, najlepsze jest to że po pobraniu aktualizacji w kroku 2, jak i podczas kopiowania plików, i uruchamiania ponownie telefon za krokiem 5, i w tray na pulpicie komputera, wyskakuje komunikat o instalowaniu nowego sprzętu " Windows Mobile" , jak i ikona podłączenia na ekranie htc z komputerem jest inna niż dotychczas, ale to tylko przez moment , ponieważ program cofa zmiany i wracam do Windowsa Phone, a więc jak wgrać Windows Mobile, do tego modelu telefonu , bądź jak zaktualizować aby nie wyskakiwał błąd.
Nie ukrywam że wole bardziej Windows Mobile, na tych telefonach niż Winows Phone, a telefon dostałem w prezencie.
A może jest możliwość wgrania softu z innego modelu HTC, i tylko dogrania sterowników, jeżeli tak to jak.
Dodano 12.03.2014 08:34:11: