Mam program Bit Comet 0.53 za pomocą którego ściagam pliki i filmy z torenta. Mój problem polega na tym, że zacząłem ściągac sobie Film TROJE. Film ten został zapisywany w katalogu Bit Comet 0.53 w podfolderze DOWNLOADS. Program mi ten zapisywał film spakowany w RAR do tego właśnie podfolderu. Tak że nie miałem jednego pliku tylko ze sto plików spakowanych Rar a kilka pliczków było luzem ( te luzem pliki wygladem przypominały wygladem plik taki jak brakuje ikony przy programie) nie umiem tego inaczej opisać. Pod takim plikiem pisze. Plik Part040.rar a pod następnym Part041.rar itd. Takich plików miałem kilka reszta plików była już spakowana rarem natomiast te kilka nie. Jak zobaczyłem na okno programu BIT COMET.053 wtedy tam gzdie ściągam dany film pisało 100% ściągnięcia.
Nie rozumiem dlaczego film troja został zapisany w aż tylu plikach rar i mimo że już program pisał że jest 100 % ściągnięcia filmu to czemu jeszcze były pliki nie spakowane rarem te luźnie co pisałem wyżej.
Mam pytanie:
1) czy ten film już został cały ściągnięty ?
2) czy te pliki spakowane rarem trzeba wszystkie rozpakować a potem wstawić do jednego folderu ??
Ja rozpakowałem jeden z tych plików zpakowanych rarem i uruchomiłem
go przez All playera i film szedł mi tylko że obraz migotał tak że nie mozna było za bardzo oglądać. Ja ten film wywałiłem bo się zastanawiałem po cholere tyle tych polików rar.
Czekam na odpowiedzi moze ktoś coś doradzi a tak przy okazji czy ktoś nie wie skad można ściągnać Troje ale żeby obraz i jakość była OK.
TOMASZ