witam , mam takiego problema , ponieważ w pewien program łączy się z stroną www i sprawdza tam dzisiejszą datę i porównuje ją do daty zakończenia licencji

no więc wykombinowałem że moge zrobić taki trick , mianowicie odetnę internet w czasie używania tego programu i zainicjuje mu pod tym adresem te pliki które mu są potrzebne do sprawdzenia daty

sprawa trudna chyba nie jest , jednak ja nigdy czegos podobnego nie robiłem , nie stawiałem strony na swoim kompie (ani na darmowych serwerach tak szczeże

) nie wiem od czego zacząć nawet , mam adres jaki powinien być dokładny , mam pliki z dnia dzisiejszego , moge mieć odzielny komputer jakiś starszy do tego ( poszperam w piwnicy znajde cos ciekawego żeby stykło) pliki są w php więc pewnie potrzebna będzie obsługa odpowiedniego języka itd...kto może niech cos podradzi

za wszystkie rady serdecznie wam dziękuję
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.