NA jednym komputerze mam zainstalowanego oryginalnego xp , jeśli zainstaluję go na drugim komputerze to uda mi się go aktywować i system będzie widziany "legalny" , będę mógł instalować takie aplikacje jak wmp 11 , ms office itp ?
Server Techno napisał(a):"Firma Microsoft(r) Corporation(r) zastrzega sobie że, system w wersji OEM można zainstalować trzy razy na tym samym komputerze
Skąd żeś to wytrzasnął? Licencja OEM polega na "przywiązaniu" systemu do sprzętu (np. płyty głównej). OEM polega także na tum, iż nie jest w wersji pudełkowej, nie posiada instrukcji itp. Natomiast dopóki istnieje powiązanie systemu OEM do sprzętu dopóty możesz instalować OEM ile razy Ci się rzewnie podoba.Server Techno napisał(a):"Firma Microsoft(r) Corporation(r) zastrzega sobie że, system w wersji OEM można zainstalować trzy razy na tym samym komputerze, a BOX można instalować ile się chce i to na także innych komputerach"
Server Techno napisał(a):Jak to"możesz instalować jak ci się rzewnie podoba" to co... ja ten artyk. wyciągnełem w 2000r. i już go nie ma...Posłuchajcie jeżeli chcecie to weźcie zainstalujcie trzy razy OEM i lećcie do np: Carefouur. I wydajcie 329 zł za XP Home Edition SP3...
Server Techno napisał(a):Jak to"możesz instalować jak ci się rzewnie podoba" to co... ja ten artyk. wyciągnełem w 2000r. i już go nie ma...
Posłuchajcie jeżeli chcecie to weźcie zainstalujcie trzy razy OEM i lećcie do np: Carefouur. I wydajcie 329 zł za XP Home Edition SP3...
Server Techno
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość